Group-Tex International
auf Deutsch Deutsch Despre noi
in English English

GROUP-TEX INTERNATIONAL este o societate romana, înfiintata în anul 1993, in Timisoara. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului Timis cu nr. J35/3197/1993, codul unic de inregistrare este R4712320 si are sediul in Timisoara, str. Banatul nr. 1/B. In prezent societatea isi desfasoara activitatea la punctul de lucru din Timisoara, str. Paris nr. 3.

Obiectul principal de activitate al societatii este vanzarea biletelor de calatorie pentru societatile de transport international de persoane, societatea avand Licenta de executie pentru activitati conexe transportului rutier - Agentie de voiaj, eliberata de A.R.R. Timis. Incepand cu anul 2002 societatea si-a extins activitatea in domeniul turismului, avand Licenta de turism pentru agentii tour operatoare.

GROUP-TEX INTERNATIONAL este cunoscuta în domeniul agentiilor de voiaj, printre principalii parteneri aflandu-se nume de marca precum Reiseburo & Omnibusbetrieb Pletl, DoubleT Turism Transport, Armin Mayer Reisen, EuroTime, Socitransa, etc. Firma dispune de o logistica buna, de personal cu experienta, factori care asigura o calitate foarte buna a serviciilor prestate si un numar din ce în ce mai mare de clienti.

Echipa GROUP-TEX INTERNATIONAL va sta la dispozitie.

 

Informatiile sunt valabile la data ultimei modificari: 16.09.2009, 09:12